Добродојдовте на неофицијалната страна на град Кавадарци


Grb-Kavadarci

home-дома
Актуелно
Лична карта
Положба
Фотографии
Информации
 
 
 

 

kavadarci.info

КАВАДАРЦИ

 


hotel FE-NI

Hotel «FENI»

tel.    + 389 43 41 22 44  
fax.   + 389 43 41 36 39

http://www.hotelfeni.com

 

 

Hotel «Uni Palas»

tel. + 389 43 41 96 00
fax. + 389 43 41 96 00

www.unipalas.com.mk
hotelunipalas@mt.net.mk

 

Линкови од и за Кавадарци

   
Официјална страна на град Кавдарци http://www.kavadarci.gov.mk
Агро комбинат «Тиквеш» http://www.tikves.com.mk
Слики од Кавадарци  
   
   
«Кавадаречки» линкови: http://bluziranje.blogspot.ch/
   
   
   
   
   
   
  http://www.webcentar.com.mk/
  http://www.inelinternacional.com.mk/
   
   
  http://www.kavadar4e.com/
  http://mojotgrad.com
   
телевизија - КТВ 41 нај актуелно од Кавадарци ktv 41
.  
 

 

 

Се снимате, се снимате....
НаКоцоСтудиото
.  
   
   
Они за Кавадарци makedonija.name

 

“ВАЖНИ ЛИНКОВИ до Кавадаречки работи“:

 

Поважни телефони

 

Полиција
043 410 310
192
Противпожарна единица
043 410 141
193
Медицински центар
043 413 315
194
Дежурен електричар
043 415 400
Водовод и канализација
043 414 018
Тиквешко поле
043 411 503

Македонски елекуминикации

043 410 200
Автобуска станица
043 400 111
 
АМСМ
043 410 938
196

.

.

   

Такси служби:

 

БУБА МАРА
15 90
043 410 350
ВЕДНАШ
 15 71 
043 416 001
ВИКНИ
15 67
043 415247
ВИНОЖИТО
15 51
043 400 420
ЕКСТРА
15 53
043 410 231
КОМЕТА
15 55
043 418 555
ЛАКИ
15 77
043 412 456
ОДМА
15 56
043 419 172
УНО
15 74
043 414 265
ЏОКЕР
15 52
043 410 787
ОК(-еј)
15 66
043 411 566
 
 
!!! телефонските броеви се препишани од официјалните телефонски именици на Македонија, за евентуални грешки не превземаме одговорност!!!

 

 

 

 

За изработка и добро функционирање на страната kavadarci.info, сме зависни од секоја информација, фотографија и сугестија од ваша страна. Затоа ве замолуваме да со Ваш прилог ни помогнете да оваа страна ја направиме на НИВО .Секако сме отворени за предлози со комплетни презентации. Сите ваши сугестии, предлози, прилози, фотографии и останато најбрзо ќе бидат обработени ако ги испратите на

Контакт:
webmajstori-e-kavadarci.info

Ristovski Gordan
Gotthardstr.3
CH-6415 Arth

Фотографии:
фотографиите на овие страни, доколку посебно не е назначено се од:

  • Тони Галабов
  • Тони Коцев
  • Гордан Ристовски

импресум:

Главниот кривец за постанок на оваа презентација сум јас Гордан Ристовски - Гого

Како почна сето ова:
Еден летен ден во лето 2004-то сакав да најдам некој податок за Кавадарци. Одма помислив на интернет и седнав пред компјутерот напишав
www.kavadarci.gov.mk и .....ништо?!?!?
напишав www.kavadarci.com.mk пак ништо.
Почнав: .mk .com .gov и се друго што ми текна ама ништо.
Така „наапан“ ја регистрирав www.kavadarci.info и решив да направам нешто (и ако немав поима како оди сево ова). Еве сега после неколку години и веќе трето детално редизајнирање имаме пристојна страна

Но сепак ќе ве замолам за помош:
-сите оние кои имаат по некоја слика од Кавадарци, било да е понова или постара и сакаат да ја објавиме на овие страни да ги испратат на Е-Маил адресата
-ќе ми биде многу мило ако линкови кои се во врска со Кавадарци или од Кавадарци се најдат на оваа страна
- и било каква информација која мислете дека е интересна за пошироката јавност може да ја испратите
На овие страни нема да најдете:
-форуми, -вицови, -рецепти и се останато што го има во изобилство во интернет, ама на други страни.

Се надевам дека нема да се лутите што страните нема да бидат секогаш најактуелни.

 

 

 

 

  Ristovski © 2005-2010 posta
mak en de