Добродојдовте на неофицијалната страна на град Кавадарци


Grb-Kavadarci

home-дома
Актуелно
Лична карта
Положба
Фотографии
Информации
 
 
 

 

Фотографии од Кавадарци и околината

 

   

Кавадарци 2014

 

Тротоар парк
На пат за во некогаш најубавиот парк, малку и “возбудување“

 

Помош...
Кој на кого ќе помага ???


panorama 2
панорама 180° поглед од раскрсницата

(ЈНА/Мито Хаџивасилев/ 7ми септември)
panorama 1
панорама 180° поглед од раскрсницата

(Илинденска/Пано Мударов/Цано Поп Ристов)
центар
бриони
чешма
црква
споменик
кавадарци ноќе
гроздобер
илинденска
панаѓур
езеро
парк
згради
www.tonikocev.com
www.tonikocev.com
www.tonikocev.com
www.tonikocev.com
www.tonikocev.com

 

 

во соработка со

ФотоЕкспрес


 

Фотоалбуми:

 


Фотографии од и за Кавадарци:

Гроздобер 2009 - фотогалерија КТВ »»»

Фотографии од Кавадарци од разни фотографи »»»

 


 

 

  Ristovski © 2005-2010 posta
mak en de