Почитувани посетители, пријатели, Кавадарчани.
За комплетирање на страната kavadarci.info барам податоци:

  • за активни спортски клубови
  • активни здруженија и организации
  • културни и уметнички организации
  • ресторанти, барови, угостителски објекти
  • стопански организации и фирми
  • винарии, пчелари, земјоделци

kavadar66@hotmail.com

Von kavadar