Uncategorized

Се бара !

Почитувани посетители, пријатели, Кавадарчани.За комплетирање на страната kavadarci.info барам податоци: за активни спортски клубови активни здруженија и организации културни и…

2020

СРЕЌНА НОВА 2020 ГОДИНА Пријатни и спокојни Божиќни празници и среќна Нова 2020 година Еве уште едно лето Господово почнува.…