СРЕЌНА НОВА 2020 ГОДИНА

Пријатни и спокојни Божиќни празници и
среќна Нова 2020 година

Еве уште едно лето Господово почнува. И секој почеток носи нови работи.
Така и мојот сакан „wordpress“ одлучил да се актуализира.
Јас немам ништо против тоа, нека си ја брка работата, ама ми направи мал чепршок по страната па требеше некои работи наново да се “наштелуват“.
И така пак добив инспирација страната kavadarci.info да ја модернизирам.

И еве повторно молба до некој заинтересиран за помош.
потебни ми се информации НОООГУ, информации за Кавадарци како би ја постигнал целта која ми е од пред 20 години замислена….

Секој кој има желба да помогне нека пишува на
kavadar66@hotmail.com, покрај благодарноста можите да си заработите и мал хонорар!!!

Von kavadar